VACCIN MIRACULOS CE TRATEAZA 90% DIN TIPURILE DE CANCER

O stire senzationala a aparut cu cateva zile in urma in lumea medicala.

Conform comunicatului companiei farmaceutice Vaxil Biotheraputics, o echipa formata din specialisti ai companiei si cercetatori din Universitatea Tel Aviv, a descoperit un vaccin revolutionar- IMMUCIN – care este eficient in tratarea a 90% din tipurile de cancer. Vaccinul trateaza cancerul in stadii incipiente si tumorile de mici dimensiuni. De asemenea, vaccinul previne si recidivele dupa interventiile chirurgicale sau dupa chimioterapie.

În timp ce sistemul imunitar ataca celulele străine, în general, cum ar fi bacteriile si virusii, de cele mai multe ori se pare ca nu reuşeşte să recunoască celulele canceroase, deoarece tumorile sunt formate din celulele corpului, defecte. ImMucin educă sistemul imunitar al pacientului pentru a identifica si distruge celulele canceroase.
ImMucin este diferit de medicamentatia standard data pacienţilor cu cancer, acesta fiind un vaccin terapeutic, nu un vaccin profilactic. Vaccinurile profilactice previn bolile, nu vindeca.

In cadrul studiului, echipa de cercetare a administrat ImMucin la 10 pacienţi cu cancer de sânge rar, cunoscut sub numele de mielom multiplu. La trei dintre pacientii carora li s-a administrat acest vaccin s-a constatat disparitia tumorilor si vindecarea completa. La ceilalti s-a constatat amplificarea sistemului imunitar si o eliberare mai accentuata de celule natural ucigase. Trebuie subliniat faptul ca efectele adverse au fost mici, constand in usoare iritatii ale pielii.

ImMucin poate fi folosit independent sau în combinaţie cu alte tratamente pentru cancer şi poate fi folosit după anumite proceduri, cum ar fi radiatii sau interventii chirurgicale, pentru a preveni cresteri ale tumorilor.

Pentru tipurile de cancer care nu raspund bine la optiuni de tratament traditionale, acest vaccin pare a fi un tratament cu adevarat miraculos. ImMucin declanseaza mecanismul natural de apărare al organismului – sistemul imunitar – determinandu-l sa recunoasca molecula de zahar cunoscuta sub numele de MUC1 si sa distruga tumora. Chiar si tipuri de cancer la fel de rare ca mielom multiplu conţin molecula MUC1.
Cererile de ImMucin pentru cancer sunt nelimitate: tumorile maligne pot fi oprite, tumori inoperabile pot fi încetinite şi poate determina încetarea completă a bolii folosindu-se de mecanismele naturale de aparare ale corpului.

Tratamentul a avut deja succes in cazul unor pacienti pe care i-a vindecat dupa doar doua doze, urmand a fi disponibil pe scara larga insa, in maxim sase ani.

Vaccinul ImMucin functioneaza prin directionarea sistemului imunitar al pacientului catre tumoare, pe care o ataca si o distruge. Celulele canceroase se extind in corp deoarece sistemul imunitar nu le percepe ca fiind o amenintare, spre deosebire de virusuri si bacterii. Noul vaccin foloseste o moleculă intitulată MUC1, ce se gaseste in 90% din cancere, pentru a “antrena” sistemul imunitar sa recunoasca celulele canceroase. Injectarea in corp a unui nivel potrivit al moleculei MUC1 determina sistemul imunitar sa lupte impotriva acesteia.

Vaccinul este conceput pentru a fi folosit la persoanele deja suferinde de cancer, nu pentru a preveni afectiunea.  Se crede ca eficienta sa este mai mare in cazul cancerelor depistate la timp si pentru a preveni revenirea cancerului la pacientii deja vindecati.

Conform declaratiilor de presa, vaccinul poate trata inclusiv cancerul de san si de prostata.

Recent descoperit si verificat in studii clinice, acest vaccin se pare ca va fi disponibil in maxim sase ani. Expertii spun ca tratamentul ar putea vindeca pacientii in doar doua doze.

Aceasta inseamna ca aceasta descoperire miraculoasa, mult asteptata de milioane si milioane de bolnavi, ar putea oferi un vaccin universal, un panaceu pentru toate tipurile de cancer, inclusiv de san si de prostata.

9 gânduri despre „VACCIN MIRACULOS CE TRATEAZA 90% DIN TIPURILE DE CANCER

    • Eu nu am fost tratata decat cu chimiostatice.Celulele bolnave au capatat rezistenta la taxani,platini,taxotere.Caut si eu un studiu clinic dar deocamdata nu am gasit. Vaccinul este pentru melanom metastatic,asa mi-au scris cei care l-au produs.Se pare ca in Franta ar fi aparut un nou vaccin care vindeca orice forma de neoplasm.Medicul meu spune ca nu e sigur.Oricum ma documentez si voi scrie aici.

      • Am scris companiei farmaceutice; vaccinul este pentru mielom, o boala total diferita de melanom.
        Sa auzim numai de bine!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s