ATENTIE! ATENTIE!ATENTIE!

 Acest blog nu este conceput ca un substitut pentru diagnosticul, tratamentul si sfatul unui profesionist calificat autorizat!!!!

 Doresc doar sa ofer oamenilor informaţii medicale şi opţiuni alternative, dar care nu reprezinta o practica medicala!

Prin acest blog nu-mi asum responsabilitatea pentru modul în care materialele sunt folosite. De asemenea, reţineţi că acest blog actualizează frecvent conţinutul său deoarece, din multe motive, unele informaţii pot fi depăşite. 

Am pus tratamente pentru cancer în curs de cercetare aici din obligatia morala de a lasa toti pacientii cu cancer sa fie constienti de toate optiunile posibile privind vindecarea acestei crunte si nemeritate maladii.

Oamenii se imbolnavesc de cancer atunci când există un dezechilibru între numărul de celule canceroase din corpul lor şi puterea sistemului lor imunitar. O persoană face cancer atunci când acest echilibru este distrus, fie prin formarea de celule canceroase prea multe sau prin slabirea sistemului imunitar.Medicina alternativa incearca sa restabileasca acest echilibru.

Medicina conventionala nu agreeza cuvântul „vindecare”.Definiţia vindecarii, pe care medicina traditionala o propovaduieste, se refera cu precadere la faptul că pacientul trăieşte, in medie 5 ani după diagnostic, chiar dacă acesta nu are sistem imunitar, indiferent de starea lui fizică, indiferent de cât de multe celulele canceroase are. Astfel se glorifica tratamente care,de fapt, transforma cancerul intr-o boala cronica. Creşterea procentului de pacienti care traiesc 5 ani este mai mult o reflectare a profitului decât a eficacitatii tratamentelor.

Tratamentele alternative de cancer pot avea, de regula, urmatoarele rezultate:

În primul rând cancerul poate sa intre in remisie deoarece celulele canceroase au fost ucise sau au revenit în celule normale, iar sistemul imunitar a fost reconstruit şi stilul de viaţă a fost complet schimbat.

În al doilea rând, la cei la care marea majoritate a celulelor canceroase lor au fost ucise sau au revenit în celulele normale, dar pentru unul din multe motive diferite, cum ar fi revenirea la stilul  de viaţă vechi, cancerul se întoarce.

În al treilea rând, sunt cei care nu supravieţuiesc cancerului lor. Acest lucru se poate întâmpla, deoarece tratamentul e greşit sau a fost ales dupa ce tratamentele conventionale au făcut pagube ireversibile. În orice caz, este aproape sigur că tratamentele alternative de cancer vor îmbunătăţi şi extinde viaţa dincolo de ceea ce medicina traditionala ar fi putut face.

Scopul medicinei conventionale, pare a fi, convertirea pacientilor cu cancer intr-un centru de profit pe termen lung,transformand suferinta lor intr-o boala cronica.

Nu am gasit insa, pana acum, tratamente alternative eficiente. Multe sustin ca vindeca pana si stadii incurabile dar, daca ar fi real, ACEL TRATAMENT AR  DETERMINA DEZVOLTAREA DE CLINICI AXATE PE APLICAREA LUI, IN INTREAGA  LUME! ASTFEL LUMEA INTREAGA AR FI PLINA DE CLINICI BUDWING, BREUSS, GERSON, VALERIU POPA, ANCU DINCA, ETC….LA FEL CUM ESTE, IN PREZENT, PLINA DE FARMACII!!!

Reclame
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s