BREVET LICENTIAT EXCLUSIV LA VIRAL GENETICS. INC PENTRU DCA (DICHLOROACETIC ACID) CA TRATAMENT AL CANCERULUI!!!!

Viral Genetics, Inc este o companie de biotehnologie,din San Marino, California, care cerceteaza noi tratamente şi metode de detectare pentru HIV / SIDA, boala Lyme, stafilococi şi streptococi, cancer si alte boli autoimune şi infecţioase.
Compania Viral Genetics.Inc a fost fondata in 1994 si are peste 60 de brevete cu terapii de droguri, bazate pe tehnologii de platforma. Echipa de management şi de consilieri ai acestei prestigioase companii includ doi laureaţi ai premiului Nobel, Dr. Luc Montagnier si Dr. Baruch Blumberg.

Pentru mai multe informaţii, este necesar sa accesati http://www.viralgenetics.com.

Două abordări pentru care au obtinut drepturile de brevet de licenta de la Universitatea din Colorado si de la Universitatea din Vermont constituie baza cercetării acestei companii: terapiile specifice pentru peptide (TPT) şi Tehnologia privind perturbarea metabolica (MDT). MDT se refera la a schimba modul in care unele tipuri de celule folosesc grăsimile şi zahărul / carbohidratii pentru energie. Prin manipularea proceselor metabolice, cercetatorii de aici au determinat unele celule bolnave, inclusiv celulele canceroase rezistente la chimioterapie, să moară.

21 noiembrie 2011:BUSIESS WIRW anunta ca Viral genetics.Inc din San Marino, California, a obtinut primul brevet acordat pentru utilizarea unui compus, DCA (dichloroacetic acid ) pentru tratamentul cancerului.
DCA (dichloroacetic acid) este un compus care accelereaza distrugerea tumorilor, fara efecte secundare dăunătoare şi debilitante ca cele asociate chimioterapiei sau tratamentului cu radiatii.
Acesta este primul brevet acordat pentru utilizarea DAC pentru tratarea cancerului.
Oficiul de Brevete al Statelor Unite ale Americii şi Oficiul Comerţului au anunţat că brevetul pentru utilizarea de Dichloroacetate (DCA), pentru tratamentul cancerului va fi emis la Universitatea din Colorado (CU) – si licentiat exclusiv la Viral Genetics – ca rezultat al invenţiei depuse de omul de stiinta, dr. Newell Rogers. Dr. Newell Rogers a depus iniţial cererea de brevet în 2003, bazandu-se pe rezultatele cercetarilor la care lucra ea si colegii sai: „sisteme şi metode pentru tratarea bolilor umane, inflamatorii si proliferative şi rănilor, cu inhibitori ai metabolismului acizilor graşi şi / sau inhibitori de glycolytic.” Lucrarea a dus la acordarea brevetului cu numărul 8071645, care a fost emis, se sustine de reprezentantii companiei, pe 6 decembrie 2011.
În ultimii patru ani, au fost facute numeroase si ample cercetari de validare a DCA ca un tratament puternic al cancerului.
Dr. Newell Rogers este unul dintre pionierii care a subliniat faptul că agenţii, inclusiv DCA, care perturba caile metabolice specifice tumorilor, vor reprezenta cele mai noi si mai puternice droguri contra cancerului.

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s