SUPERTRATAMENT! SUPERMEDICAMENT! SUPERASPIRINA NOSH!

Dupa cum se spune, speranta moare ultima! Poate de aceea, recent, cercetatorii au dezvoltat o aspirina hibrid care are proprietati anti-cancer. Este o combinaţie de acid acetilsalicilic, oxid nitric (NO) şi hidrogen sulfurat (H2S), cunoscuta sub numele de „aspirina Nosh”.

Testele de laborator arată ca aspirina obisnuita inhibă creşterea cancerului de san, colon, pancreas, plamani, de prostata si unele tipuri de leucemii, fără a afecta celulele normale. Echipa de cercetatori a constatat ca unele preparate Nosh au fost de 100.000 de ori mai eficiente împotriva cancerului decât aspirina obisnuita, luata in mod regulat.

In cursul anului 2011 cercetatorii de la Universitatea Queens au dat publicitatii un raport prin care sustin ca orice risc de cancer, ereditar, poate fi redus daca se ia, in mod regulat, aspirina. Studiul a fost publicat in octombrie, 2011 în The Lancet. Cu toate acestea, dificultatea majora cu privire la aspirina o reprezinta riscul de sângerare gastro-intestinală.Fundaţia Reye avertizează consumatorii ca există o legătură între a lua salicilaţii conţinuti în aspirină şi in alte produse şi sindromul Reye, care ataca creierul si ficatul brusc si este mortal. Salicilaţii, de asemenea, sunt cuprinsi în suplimentele din scoarţă de salcie.
Aspirina se pare ca ajuta femeile in reducerea riscului de reaparitie a cancerului de san.

Noul hibrid Nosh-aspirina s-a dovedit a fi un valoros instrument anti-cancer. Noul hibrid reduce tumorile. Acest compus a fost dezvoltat de oamenii de stiinta de la City College din New York.

Experimental acest compus a redus creşterea a 11 tipuri diferite de celule canceroase umane in cultura, fara a afecta celulele normale, dupa cum a raportat o echipa de la Scoala Sophie Davis de la City College din New York, într-o lucrare publicata in aceasta luna. Astfel s-a remarcat reducerea cu peste 85% a cancerului de colon, pancreatic, pulmonar, de prostată, sân şi leucemie. Componentele principale ale acestui produs sunt foarte, foarte puternice si totusi au toxicitate minima, a declarat profesorul Khosrow Kashfi, investigator principal.

Mai multe studii recente de urmărire a utilizarii regulate de droguri si alte AINS au demonstrat capacitatea lor remarcabila de a inhiba dezvoltarea cancerului. „Exista o multime de date care arată că, atunci când iau aspirină în mod regulat, în medie, pacientii reduc riscul de dezvoltare a cancerului de colon cu aproximativ 50% faţă de cei care nu folosesc deloc”, a subliniat profesorul Kashfi.

Trebuie subliniat faptul că utilizarea prelungită a aspirinei prezenta pericole: efectele secundare, de la ulcerele hemoragice la insuficienta renala. Pentru a rezolva acest lucru, cercetatorii au creat un hibrid folosind aspirina ca o schela pentru a sprijini două molecule care s-au dovedit a creşte siguranţa şi eficacitatea medicamentului „Nosh-aspirina.”

„La doar 24 de ore după tratarea unei culturi de celule canceroase, Nosh-aspirina a demonstrat o potenţă de 100.000 de ori mai mare decât aspirina singura. La 72 de ore este de aproximativ 250.000 de ori mai puternica într-o cultură de celule in vitro impotriva cancerului de colon uman”, subliniaza dr.Kashfi.

Dr. Ravinder Kodela si Dr. Mitali Chattopadhyay sunt membri ai echipei profesorului Kashfi, la Sophie Davis, Scoala de Educaţie Biomedicala.
Aceste studii au fost finantate de catre Institutul National al Cancerului printr-un subcontract cu ThermoFisher şi, de asemenea, de Fundatia Nationala pentru Stiinta.

DIN CATE CUNOSC MAI SUNT NECESARI MULTI ANI PENTRU ALTE SI ALTE STUDII CLINICE!PANA ATUNCI INSA DACA PACIENTII NU SUNT DOBORATI DE CANCER SUNT TERMINATI, MORAL SI PSIHIC.CU TOATE ACESTEA CRED CA, PESTE CATEVA LUNI, ACEST MEDICAMENT VA PUTEA FI CUMPARAT, CA SI TRATAMENT „OFF-LABEL”.
AICI VETI AFLA, IN SCURT TIMP, UNDE SI CUM GASITI SUPERASPIRINA NOSH!!

Un comentariu

Un gând despre „SUPERTRATAMENT! SUPERMEDICAMENT! SUPERASPIRINA NOSH!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s